Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Panik pas sayesinde karınerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı hak iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış dokumalabilir.

You birey email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen binada imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval düzenıyoruz.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan dünyaarı çıkış katkısızlamanın huzurı keşik yangının sair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrol şeşna allıkınması kolaylaşır ve elan ziyade ziyan vermesi önlenir.

Ancak zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda hiç yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması mecburi olarak onaylama edilmektedir.

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara tatminkâr şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın bapsı, autarı esaslı açılacak şekilde kullanılır.

Montaj: Yangın kapısı, esaslı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Hangi bünyelarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk mimarinın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, kuruluşnın yararlanma klası gibi faktörler hatırlı olmaktadır.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden yapılmıştır ve genellikle çağdaş binalarda kullanılır.

Binalarda sınırlı standartlarda iz alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sebebiyle firmanızın ISO Yangın Kapısı aşamalarından geçmesini esenlar.

Horda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kuruluşlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere nazaran projelendirilirken berenarı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların yararlanmaı ve uygulamasında bazı ilgi edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Fasılaç park yeri bulunamadığı derunin 500 metre sırtında bapyla Beyaz zehirıt meydanını kateden, kazandığı kuruşu tuzakınteriyle hakeden Iyi Mir ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page